Nieuws

Even een mededeling over de schatkisten en speelgoedbanken.

Omdat multiplex en triplex 2 keer zo duur is geworden, ontkomen wij helaas niet aan een prijsverhoging.

Hopelijk u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Jenny

 

Onze assortiment bestaat o.a. uit:

Naast ons ruime assortiment eigen merk Playwood, hebben wij ook een groot aanbod van andere merken zoals: Mentari, Pintoy, Simply for Kids, Classic, I'm Toy Wonderworld en sinds kort ook Little Dutch.

Wat is Wonderworld?

Wonderworld is een fabrikant van houten speelgoed. Dit houten speelgoed wordt gemaakt in Thailand.

De ervaren speelgoed ontwerpers van Wonderworld hebben, in de afgelopen 28 jaar van het bestaan van Wonderworld, een assortiment gecreëerd van meer dan 200 verschillende artikelen.

Al deze producten zijn speciaal ontworpen voor een kind van een specifieke leeftijd, met beide een educatieve waarde en natuurlijk een speel waarde.

Wonderworld’s missie is het creëren van milieuvriendelijke, creatieve, educatieve en natuurlijk het belangrijkste leuk speelgoed voor kinderen.

Wonderworld is een milieuvriendelijke houten speelgoed fabrikant, ze gebruiken hernieuwbaar materiaal zoals rubberwood, boom sap, ze halen zelfs pigment uit bladeren om er speelgoed van te maken.

Wonderworld heeft tevens een Tree Plus Program, wat inhoud dat Wonderworld 2 bomen terug plant voor elke boom die ze gebruiken voor de productie van Wonderworld artikelen.

© 2013 - 2024 Leuk Houten Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel